verzorging

There are no translations available.

 

Inside

De bol op pot staat garant voor geurende gezelligheid in huis. Met haar vele verrassende kleuren past de bol op pot in elk interieur. U kunt met het brede assortiment diverse sferen creëren. Aan u de uitdaging om dit te laten zien.

Tips om optimaal binnen te genieten van de bol op pot: 

icoon-zon Zet de pot op een lichte plaats, bij voorkeur dicht bij het raam.
   
icoon-gieter Geef ongeveer 2x per week water, zodat de grond vochtig blijft. De hyacint mag niet te veel water krijgen, anders wordt de plant lang. Zodra de bloem gaat kleuren, dan kan de bol weer wat meer water gebruiken, anders gaan de bloemen minder lang mee. De narcis heeft liever iets te veel, dan te weinig water.
   
icoon-temp Kamertemperatuur is prima. Hoe warmer het is des te sneller groeit en bloeit de plant.

 

Outside

De bol op pot is ook zeer geschikt voor buiten. Drie tellen werk, wekenlang plezier! Een arrangement van diverse soorten of een forse groep van 1 soort en kleur in een eigentijdse pot brengt een balkon of terras tot leven. Of plant de bol op pot over in uw tuinborders en u heeft snel plezier van een bloeiende tuin.

Tips om optimaal buiten te genieten van de bol op pot:

icoon-zon Zet de potten op een lichte plaats. Felle zon is geen probleem.
   
icoon-gieter Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft.
   
icoon-temp De temperatuur mag tussen de -2 en 22 graden liggen. Hoe warmer het is des te sneller groeit en bloeit de plant. Een enkele nachtvorst van -5 graden Celsius hoeft geen probleem te zijn.